ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ & ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Το CyclingCreta και το ξενοδοχείο Lyttos Beach προσφέρουν σε όλους μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία σε μια μαγευτική τοποθεσία στην Κεντρική Κρήτη δίπλα στην θάλασσα.

Το ξενοδοχείο Lyttos Beach είναι το κορυφαίο αθλητικό κέντρο στην Κρήτη με δεκάδες αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτό είναι το μέρος όπου οι επαγγελματίας αλλά και οι χομπίστες ποδηλάτες , οι τριαθλητές, οι κολυμβητές και αθλητές γενικά μπορούν να επιδιώξουν τους στόχους τους σε μια σε μια υψηλού επιπέδου και φιλική ατμόσφαιρα.


Πλήρες συνεργείο επισκευών

full-bike-service-for-all-cyclists-that-visit-crete
Διοργανώνουμε ποδηλατικές διαδρομές και ενοικιάζουμε ποδήλατα επαγγελματικής ποιότητας. Προσφέρουμε υπηρεσία επισκευής ποδηλάτων στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας. Υποστηρίζουμε την προετοιμασία επαγγελματικών ομάδων.

Προπόνηση και αποκατάσταση

gym
Εξερευνήστε την Κρήτη μαζί μας και κάντε τις προπονήσεις σας ή ενδυναμώστε τους μύες σας στο πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Lyttos Beach. Για αποκατάσταση χρησιμοποιήστε την σάουνα το Jacuzzi, ή απολευστάτε την υπηρεσία μασάζ.

Αθλητικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο

tennis2
Ακόμα και αν δεν είστε επαγγελματίας αθλητής θα ερωτευτείτε το ξενοδοχείο Lyttos Beach. Υψηλού επιπέδου αθλητικό ξενοδοχείο και διασκέδαση για όλους .Προπονηθείτε και χαλαρώστε!

Επίγειος παιδικός παράδεισος

playground
Ατελείωτη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Εσείς κάνετε το αγαπημένο σας άθλημα ενώη οικογένεια σας απολαμβάνει τις δεκάδες δραστηριότητες του ξενοδοχείου.