Έχουμε το καλύτερο ποδηλατικό συνεργείο στην Κρήτη!

To συνεργείο μας στο ξενοδοχείο Lyttos Beach είναι πλήρως εξοπλισμένο με επαγγελματικά εργαλεία από τις κορυφαίες εταιρείες ποδηλατικών και γενικών εργαλείων, ανεξάρτητα από το είδους ποδηλάτου και ανταλλακτικών που χρησιμοποιείτε.

Η συλλογή μας με πάνω από 1.000 εργαλεία και η εμπειρία μας στην συντήρηση ποδήλατων θα λύσει ακόμα και τον πιο δύσκολο μηχανικό πρόβλημα. Στο χώρο μας μπορείτε επίσης να πλύνετε το ποδήλατό σας.

parallax background

Αν θέλετε να έρθετε στο ξενοδοχείο Lyttos Beach με το δικό σας ποδήλατο, στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε βασικά εξαρτήματα ποδηλάτων.

Αν χρειάζεστε ειδικά εξαρτήματα, μπορούμε να τα παραγγείλουμε από τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε στο Ηράκλειο και θα παραδοθούν σε μία ή δύο ημέρες. Στην πόλη του Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε εξαρτήματα των περισσοτέρων εταιρειών (shimano, sram, fox, dt swiss, scwalbe, maxxis, continental κ.α).

Ομάδες

Η μηχανικοί ομάδων που μένουν στο Lyttos Beach για προπόνηση ή αποκατάσταση, δεν χρειάζεται να φέρουν και τα εργαλεία τους.

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με περισσότερα από 1.000 επαγγελματικά εργαλεία που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών μηχανικών.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε φάρο αυτοκινήτου, βαλίτσα με επαγγελματικά εργαλεία, τρόμπα και χάρτες της περιοχής για να συνοδεύσετε τους αθλητές σας κατά τη διάρκεια της προπόνηση τους. Οι αθλητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Εταιρείες εργαλείων που εμπιστευόμαστε


cyclus
knipex-logo
motorex
ParkTool
topeak
mucoff
logo_beta
unior
shimano-logo
Pedros_logo
logo toptools