Ζήστε μια μοναδική περιπέτεια ποδηλασίας βουνού στην άγνωστη φύση της Κρήτης

 

Ο ρυθμός των εκδρομών είναι αργός έως μέτριος, ανάλογα με το επίπεδο. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο τόσο γρηγορότερος. Οι εκδρομές επικεντρώνονται στη διερεύνηση της Κρήτης και την διασκέδαση.

Κάνουμε συχνές στάσεις για να θαυμάσουμε τη θέα, να πάρουμε μια ανάσα, να τραβήξετε φωτογραφίες, να γευματίσουμε ή να κολυμπήσουμε στην θάλασσα (όταν είναι δυνατόν).

 
 
 

Η δυσκολία μιας περιήγησης δεν καθορίζεται από τα χιλιόμετρα αλλά από τις ανηφόρες και τη δυσκολία της κατηφόρας, προτού επιλέξετε μια εκδρομή βρείτε το επίπεδό σας

 
Level 1
Παιδιά 7-11 ετών και ενήλικες που ξέρουν να κάνουν ποδήλατο αλλά δεν κάνουν σπορ.
Level 2
Παιδιά άνω των 12 ετών και άτομα που κάνουν σπορ συχνά και ποδηλατούν γενικά.
Level 3
Ποδηλάτες βουνού και δρόμου που κάνουν 1-2 ποδηλασίες την εβδομάδα.
 
 
Λόγω της τρέχουσας κατάστασης οργανώνουμε μόνο εκδρομές που ξεκινούν από το bike center μας. Δεν κάνουμε εκδρομές που πρέπει να μεταφέρουμε τα ποδήλατα και τους αναβάτες σε άλλη περιοχή με το μίνι βαν ή περιηγήσεις με γεύμα.

Όλα τα κράνη και τα σημεία επαφής των ποδηλάτων αποστειρώνονται με ατμοκαθαριστή Karcher και ψεκάζονται με διάλυμα αλκοόλης 70% μετά από κάθε χρήση.
 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

 
 
 

Διοργανώνουμε επίσης εκδρομές τα Σάββατα και τις Κυριακές. Οι εκδρομές που επιλέγουμε εξαρτώνται από τα αιτήματα κράτησης

 
 

Private Εκδρομές, κατόπιν αιτήματος

 
 
Καθένας που μένει στην Κρήτη μπορεί να συμμετάσχει σε μια ποδηλασία μας. Εάν μένετε εντός της περιοχή μεταφοράς πελατών, σας προσφέρουμε δωρεάν την υπηρεσία αυτή. Μπορείτε να έρθετε επίσης με λεωφορείο ή αυτοκίνητο (υπάρχει στάση λεωφορείου 300 μέτρα έξω από το ποδηλατικό μας σταθμό). Το σημείο συνάντησης των εκδρομών είναι το σταθμός του cyclingcreta εντός του ξενοδοχείου Lyttos Beach (Ανάληψη, χερσονήσου).
•Οι πρωινές ποδηλασίες ξεκινούν μεταξύ 8:30 και 9:30 ανάλογα με την εποχή, τις καιρικές συνθήκες και την διαδρομή. Οι απογευματινές ποδηλασίες ξεκινούν μεταξύ 16:00 και 18:00. Η ώρα έναρξης για κάθε ποδηλασία καθώς και η ώρα και ο τόπος του ραντεβού (για την υπηρεσία μεταφοράς) θα σας δοθούν 1-3 ημέρες νωρίτερα. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου (2-3 ημέρες νωρίτερα) για την διαθεσιμότητα των διαδρομών και ώρα έναρξης.

•Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες το πρόγραμμα των εκδρομών μας μπορεί να αλλάξει. Αν ο καιρός δεν είναι καλός για ποδηλασία θα κάνουμε μια παρόμοια ποδηλασία σε ένα διαφορετικό μέρος της Κρήτης.
οι ποδηλασίες μας περιλαμβάνουν:
• ντόπιο έμπειρο οδηγό
• ποδήλατο κατηγορίας middle ή High
• κράνος, γάντια, εμφιαλωμένο νερό
• μεταφορά από και προς το σημείο έναρξης της ποδηλασίας
• καφέ, αναψυκτικά ή χυμό, δείπνο ή μεσημεριανό (σνακ)
• επισκευή του ποδηλάτου κατά την ποδηλασία