ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ CYCLINGCRETA

CyclingCreta bike club

 

Αγαπάμε την Κρήτη αγαπάμε την φύση αγαπάμε την ποδηλασία. Ιδρύουμε την ποδηλατική ομάδα cyclingcreta και σας καλούμε να γίνεται μέλη. Ελάτε να γνωρίσουμε την πανέμορφη φύση της Κρήτης και το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας. Επισκεφτείτε μέρη και χωριά που ούτε καν γνωρίζατε ότι υπάρχουν. Ανακαλύψτε τις άγνωστες παραλίες, τα δάση και τα βουνά της Κρήτης , περιπλανηθείτε, προπονηθείτε.

Σκοπό μας η απομυθοποίηση της ποδηλασίας βουνού, να εξοικειωθείτε με το σπορ, να εξαπλωθεί η ποδηλασία στην Κρήτη.

Η συμμετοχή σας στην ομάδα είναι δωρεάν.

parallax background

Πλεονεκτήματα μελών

Ποδηλατοβόλτες

διοργανώνουμε εκδρομές με ποδήλατο για αρχάριους και προχωρημένους αναβάτες. Κάθε ένας πρέπει να επιλέξει την ποδηλασία ανάλογα με το επίπεδο και τις ικανότητες του. Κάθε αναβάτης είναι υπεύθυνος για τον ίδιο και το ποδήλατό του. Κατά τη διάρκεια των εκδρομών με ποδήλατο δεν υπάρχει αυτοκινήτο υποστήριξης.

Έλεγχος ποδηλάτου

ελέγχουμε το ποδήλατό σας και σας συμβουλεύουμε τι μπορείτε να διορθώσετε ή πώς να βελτιώσετε το ποδήλατό σας. Προσοχή δεν επισκευάζουμε ποδήλατα, δεν πουλάμε εξαρτημάτων. Μπορείτε να αγοράσετε εξαρτήματα ποδήλατων και να επισκευάσετε το ποδήλατό σας σε ένα κατάστημα στην περιοχή σας.

Training camps

βελτιώστε τις δεξιότητες οδήγησης σας, γίνετε καλύτεροι ποδηλάτες. Training camps για αρχάριους και έμπειρους ποδηλάτες βουνού.

Πλύσιμο ποδηλάτου

αν δεν έχετε μέρος για να πλύνετε το ποδήλατό σας ελάτε και κάντε το στο χώρο μας. Φέρτε τα καθαριστικά σας, τοποθετήστε το ποδήλατό στην βάση καθαρισμού μας και καθαρίστε το.

Μαθήματα επισκευών

βασικά μαθήματα για να επιδιορθώνετε τις πιο συχνές βλάβες που συμβαίνουν κατά την ποδηλασία.

Τέλεια θέση οδήγησης

σας βοηθάμε να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης στο ποδήλατο σας.

Δανειστική βιβλιοθήκη

Υποστήριξη με αυτοκίνητο

οργανώνουμε μεγάλες ποδηλατικές διαδρομές για κουρσάκια και υποστήριξη με αυτοκίνητο.

Cyclingcreta fashion

Γίνετε οι πρώτοι που θα φορέσουν τα ποδηλατικά μας μπλουζάκια, με θέματα από την Κρήτη

Δημόσια βάση επισκευών

Αν κάνετε βόλτα ή προπόνηση στην περιοχή μας και έχετε κάποιο πρόβλημα με το ποδήλατό σας ελάτε και επισκευάστε το στη δημόσια βάση επισκευών μας. Η βάση είναι εξοπλισμένη με βασικά εργαλεία και μια τρόμπα

Επισκευάζουμε μόνο τα επείγοντα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη ποδηλασία κοντά στην περιοχή μας, ώστε να συνεχίσετε ή να γυρίσετε πίσω στο σπίτι σας. Δεν δανείζουμε εργαλεία δεν αναλαμβάνουμε άλλες επισκευές.
1Όροι συμμετοχής στις ποδηλασίες
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική.

Όσοι συμμετέχουν στις ποδηλασίες μας πρέπει να επιλέγουν την ποδηλασία ανάλογα με τις ικανότητες τους και την εμπειρία τους. Η ποδηλασία βουνού είναι ένα σπορ που ενέχει κινδύνους και κάθε ένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του.

Οι ποδηλάτες πρέπει να ντύνονται με αθλητικά ρούχα και παπούτσια και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.

Ο κάθε ποδηλάτης είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία του ποδηλάτου του.

Σε όλες τις ποδηλατικές βόλτες βουνού, ακόμα και οι πιο εύκολες, είναι υποχρεωτική η χρήση μόνο ποδηλάτων βουνού.

Ανήλικα παιδιά κάτω των 18 ετών συμμετέχουν μόνο με την συνοδεία ενός εκ των γονέων τους.

Κάθε ποδηλάτης πρέπει να έχει μαζί του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που ίσως χρειαστεί κατά την διάρκεια μιας ποδηλασίας (σαμπρέλες, τρόμπα, εργαλεία κλπ).

Δεν θα γίνεται χρήση ακουστικών κατά την διάρκεια της ποδηλασίας.

Κάθε συμμετέχων επιβαρύνεται για τα δικά του προσωπικά έξοδα (καφέδες, αναψυκτικά, φαγητό, μεταφορά του ποδηλάτου του με δικό του όχημα κλπ)