Είμαστε ντόπιοι. Έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει στο χωριό μας Άγιος Μύρωνας. Ζούμε όλο το χρόνο στην Κρήτη και γνωρίζουμε τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και την ιστορία της Κρήτης.

Πάθος για την ποδηλασία και την Κρήτη

Η αγάπη μας για την ποδηλασία και η περιέργειά μας για να ανακαλύψουμε τις άγνωστες ομορφιές του νησιού μας οδήγησε σε ατελείωτες ώρες ποδηλασίας.

Ενθουσιασμένοι και διψασμένοι για εξερεύνηση, ποδηλατήσαμε την Κρήτη με το ποδήλατο σπιθαμή προς σπιθαμή. Χιονισμένα βουνά, εντυπωσιακά φαράγγια, βραχώδεις μονοπάτια, πυκνά δάση, ερημικές παραλίες, μικρά χωριά, αυθεντικοί άνθρωποι.

Όλες οι εκδρομές μας είναι διαφορετικές, ώστε να δείτε όλα τα διαφορετικά τοπία της Κρήτης. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει.

 
112

Ποδηλατικές διαδρομές στην Κρήτη


Καταγράφοντας για δεκαπέντε χρόνια κάθε διαδρομή και πληροφορία, έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο με ποδηλατικές διαδρομές στην Κρήτη.

Στέλλα

0030 6974090452


Πρώην αθλήτρια στίβου και καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Η αγάπη μου, να ανακαλύψω τις άγνωστες παραλίες της Κρήτης. Τι κάνω το χειμώνα; φροντίζω την οικογένεια μου και εργάζομαι σε γυμναστήριο.

Στέλιος

+30 6947 308452


Πρωτοπόρος mountain biker στην Κρήτη. Μεγάλωσα σε μια τυπική Κρητική αγροτική οικογένεια. Τι κάνω τον χειμώνα; Καλλιεργώ τις ελιές μου και εξερευνώ την Κρήτη με ποδήλατο βουνού για να ανακαλύψω νέα μονοπάτια και να ακούσω τις ιστορίες των παλιών.

Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε και να απολαύσουμε μαζί τις εκδρομές που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς