Εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες.


cube-logo
Η Γερμανική εταιρία ποδηλάτων με κορυφαίο εξοπλισμό και απόλυτο έλεγχο στα μονοπάτια. Με τα ποδήλατα Cube όλοι είναι ικανοποιήμενοι και εμπέονται για νεες ποδηλασίες.

Δες την Cube
specialized-logo
Ασφάλεια πάνω απο όλα. Η πρωτοπόρος ποδηλατική εταιρεία τώρα ηγείται και στην κατασκευή ποδηλατικών κράνων. Τα κράνη Specialized είναι σχεδιασμένα για να υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας, και ενσωματώνουν υψηλά επίπεδα αερισμού, άνεσης και εφαρμογής.
Δες την Specialized
Maxxis_logo
Η νούμερο ένα επιλογή των ποδηλατών βουνού σε όλο τον κόσμο. Τα ελαστικά Maxxis ψήφιζονται κάθε χρόνο ως τα καλύτερα λάστιχα ποδηλάτων βουνού. Χρησιμοποιούμε μόνο UST λάστιχα χωρίς σαμπρέλα.
Δες την Maxxis
zaros_logo
Ζαρός το μοναδικό μεταλλικό νερό της Κρήτης. To avoid dehydration you must drink water. We use bottled water in a very practical sporty bottle especially for cyclists.
Δες τα νερά Ζαρός
garmin_logo
Garmin σημαίνει πλοήγηση και στο cyclingcreta εμπιστευόμαστε μόνο τους καλύτερους για τις δικές σας προσωπικές εκδρομές με gps.
Δες την Garmin
shimano_black
Όταν πρόκειται για ποδηλατικό εξοπλισμό η εταιρeία Shimano είναι ο ηγέτης. Τεχνολογία αιχμής στις αλλαγές ταχυτήτων και στα φρένα. Η Shimano γνωρίζει τους ποδηλάτες όσο κανείς άλλος.
Δες την Shimano
Stans-NoTubes-Logo
Το πιο αποτελεσματικό στεγανοποιητικό ελαστικών στον κόσμο από τους ανθρώπους που εφηύραν την μετατροπή σε tubeless.
Δες την Stan's NoTubes
ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
Η νουμερο 1 actioncam για να καταγράψουμε τις ποδηλατικές σας περιπέτειες.
Δες την Gopro
canyon bikes logo
Ο ιντερνετικός ποδηλατικός γίγαντας από την Γερμανία. Κορυφαία ποδήλατα με κορυφαίο εξοπλισμό. Τα ποδήλατα Canyon θα σας εμπνεύσουν για νέες ποδηλασίες.

Visit Canyon