Εκδρομές με ποδήλατο & Ενοικίαση

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ


Ζήστε μια μοναδική ποδηλατική περιπέτεια στην αυθεντική και άγνωστη Κρητική φύση!

Δωρεάν μεταφορά

από και προς Χερσόνησο, Γούβες, Ανάληψη, Σταλίδα*, Ηράκλειο*

*εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων και την διαδρομή
Είμαστε ντόπιοι παθιασμένοι ποδηλάτες και πιστεύουμε ότι η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψτε την αυθεντική φύση και κουλτούρα της Κρήτης. Από το 2013 προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου σε ποδηλάτες. Ποδηλασίες βουνού ενοικίαση ποδηλάτων, ποδηλατικές διακοπές, συνεργείο.
Βρισκόμαστε στην Ανάληψη Χερσονήσου και διοργανώνουμε διαδρομές σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές της Κρήτης. Οι διαδρομές μας είναι ένα ταξίδι για όλες σας τις αισθήσεις. Μυρίστε, αγγίξτε, γευτείτε, δείτε, ακούστε, αισθανθείτε.
Ακολουθείστε μας και ζήστε μια αξέχαστη ποδηλατική - Κρητική εμπειρία.
Το Cycliningcreta ιδρύθηκε το 2010 με στόχο την προώθηση της ποδηλασίας στην Κρήτη. Αρχικά ανεβάζαμε στο site μας διαδρομές και άρθρα για την ποδηλασία στην Κρήτη .

Σήμερα εξακολουθούμε να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας εξερευνώντας την Κρήτη με τους φίλους μας και να ανακαλύπτουμε τις άγνωστες πτυχές του νησιού. Επισκεφτείτε το blog μας και βρείτε δεκάδες ενδιαφέρουσες διαδρομές και άρθρα σχετικά με την ποδηλασία και την Κρήτη. Εμπνευστείτε και δημιουργείστε την δική σας περιπέτεια.

BLOG

Έχετε απορίες? Καλέστε μας:

+30 6947 308 452